وبسایت روشنگری

وبسایت روشنگری

سال اقتصادی مقاومتی اقدام و عمل

در حالی در سال جدید تولید ملی مورد توجه قرار گرفته که همچنان عموم بازارها در تصرف لباسهای خارجی است.

" مارک خارجی جدید چه دارید؟ " این سئوالی است که عموم فروشگاه های کشور روزانه باید بارها به مشتریان خود پاسخ دهند. پاسخ هایی که بعضا آمیخته به دروغ و کتمان کاری خواهد بود و کار را بجایی می رساند که حتی عده ای در داخل کشور به جعل مارکهای خارجی بر روی کالاهای خود روی می آورند و کالای بی کیفیت خود را چند برابر قیمت اصلی به مردم قالب می کنند و از همه مهمتر کشورهای خارجی آشنا با این فرهنگ غلط مردم ایران، سوء استفاده های زیادی از این موضوع می کنند.

به گزارش سرویس سبک زندگی بی باک ، در حالی در سال جدید تولید ملی مورد توجه قرار گرفته که همچنان عموم بازارها در تصرف لباسهای خارجی است و در این میان لباسهای تولید داخل مورد بی توجهی قرار دارند.

 رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای روز شنبه در اجتماع بزرگ و پرشور مردم اسفراین بر اهمیت تولید ملی و مصرف آن تاکید و دنباله روی از مارک‌های خارجی را نادرست دانستند و عنوان کردند: ما بر روى توليد داخلى تكيه كرديم؛ هم در اول امسال و در شعار سال، هم در صحبت‌هائى كه در طول اين چند ماه از اول سال انجام گرفته. توليد داخلى احتياج دارد به مصرف داخلى؛ اين به عهده‌مردم است.



در همین راستا خبرنگار
بی‌باک به سراغ دوتن از نمایندگان عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی رفته و در رابطه با این موضوع و فرمایشات رهبر معظم انقلاب گفت‌وگویی انجام داده است.

سید محمد حسین میرمحمدی عضو کمسیون اقتصادی مجلس با اشاره به آن‌که پیشگام اصلی این قضیه رسانه‌ها هستند معتقد است اگر رسانه‌ها در راستای فرمایش رهبری در بحث تولیدات ملی و کالای ایرانی فعالیتشان را زیاد کنند، بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

میرمحمدی در ادامه فرهنگ سازی را مسأله اول دانسته و افزود: از طرفی دیگر باید کالای داخلی از لحاظ کیفیت و قیمت رقابتی باشد. باید بار اقتصادی این کار را به سمتی جهت بدهیم که برای مردم انگیزه ایجاد شود واگر حمایت مردم نباشد و سهل انگاری شود تولیدات ایرانی نمی‌توانند جای خود را در بازار بدست بیاورد.



نماینده مردم خوانسار و گلپایگان ضمن تأکید بر شناسایی نقاط ضعف و آسیب های متوجه کالاهای داخلی افزود: تولیدکنندگان در بخش تولید باید حرفه‌ای و رقابتی کار کنند و همچنین کیفیت کالاها هم باید به گونه ای باشد که قابل رقابت با کالاهای موجود مشابه در بازار باشد و حتماً هم کارهای فرهنگی در رسانه ملی و آموزش و پرورش و .. باید صورت گیرد.

حجت الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی دیگر نماینده عضو کمیسیون اقتصادی نیز در اینباره به خبرنگار
بی باک گفت: طبیعتاً وقتی تولیدات داخلی در کشور ما مصرف شود، چرخه‌های صنعت به حرکت در می‌آید و این حرکت باعث به کارگیری نیروهای جوان تحصیل کرده می شود.



وی حل شدن این مشکل را بی ارتباط به حل برخی مشکلات دیگر ندانست و افزود: مثلاً اگر آمار طلاق در کشور ما بالاست بخشی از این مسأله به بیکاری بر می‌گردد.

موسوی در ادامه اظهار کرد: اما نکته ای که تولیدکنندگان ما باید به آن توجه کنند این است که اگر می خواهند توجه مصرف کنندگان داخلی و خارجی را جلب کنند، باید کیفیت تولیدات خود را بالا ببرند. هرچه کیفیت بالاتر برود هم رغبت مصرف کالاهای داخلی در کشور بالا می‌رود و هم کشورهای دیگر راغب می شوند که نیاز خودشان را از کشور ما تهیه کنند.

نماینده مردم فلاورجان این نکته را اضافه کرد: متأسفانه برخی برایشان اهمیت دارد که جنس مورد نیازشان مارک خارجی داشته باشد و به همین دلیل از خرید تولیدات داخلی خودداری می کنند. حتی ممکن است جنس خریداری شده تولید داخل بوده است که به خارج از کشور رفته است و یا در داخل همین کشور مارک کشور دیگری روی جنس حک شده باشد.

موسوی با اشاره به کالاهای بی‌کیفیت چین افزود: کیفیت کالا‌هایی که از چین وارد می‌شود بعضاً خیلی پایین تر از کالاهای ایرانی است اما چون اسم خارجی دارد عده‌ای رغبت به خرید این اجناس دارند.

این نماینده مردم در مجلس در پایان این گونه اظهار داشت: باید وابستگی خود را به کشورهای دیگر کم کرد و از خروج ارز جلوگیری به عمل آورد و مردم باید به استفاده کالاهای داخلی رو بیاورند و تأکید می کنم که تولیدکنندگان ما به کمیت و کیفیت کالاها توجه داشته باشند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نویسنده: مهدی آئین پرست ׀ تاریخ: دو شنبه 24 مهر 1391برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , saitroshangari.ir.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com